INFO DAY – креативний експорт – Paris Design Week та Maison et Objet.  

Консультація для учасників проектів, а також для всіх дизайнерів та креативних виробників, які знаходяться в процессі розвитку власних брендів або вже готові виходити на міжнародні ринки. 

Дата проведення – 6 ЧЕРВНЯ

Час – 17.00 – 20.00

Місце проведення – “Вілла Верде”, вул. Кирилівська, 102  (http://www.villaverde.ua)

 

На цій зустрічі ви зможете дізнатися відповіді на питання, що стосуються виставкової діяльності та креативного експорту.

Навіщо брати участь у міжнародних подіях? 

Як підготуватися до виставки?

Які документи та сертифікати мають бути наявні, якщо ви вирішили продавати свої товари у світі? 

Як організувати логістику своїх товарів за кордон?  

Та багато інших відповідей від запрошених експертів – партнерів еко-системи дизайну:

  1. ЄДШ* про освіту предметного дизайнера (http://eds.ua)
  2. ФАБ ЛАБ Fabricator* про можливості швидкого протопипування (http://fabricator.me)
  3. SBID (https://www.sbid.org/sbid-ukraine/)
  4. ЕРО*4 кроки для початківців експортерів (https://epo.org.ua)
  5. Logistic Center* про міжнародні стандарти перевезення вантажів, необхідна документація (http://logistic-center.com.ua)
  6. Меблеві Технології* про можливості якісного виробництва (http://mt.ua)
  7. Ольга Богданова, PROSTIR86. Дизайн менеджмент. Як “приготувати” дизайн.

 

Попередньо порядок денний: 

17 00 

Вступне слово:

Керівник Компаніі «Меблеві технології» Андрій Завальнюк

Власниця  «Вілла Верде» Юлія Завальнюк

Організатор – “МАЙНО Дизайн”

17 15 

HIS – головний редактор HIS – Анастасія Бєлогривцева оголосить учасників Тижня Дизайну Paris design Week 2018. Вручення спеціальних подарунків дизайнерам від Партнера ФАБ ЛАБ “Fabricator”

Керівник Компанії “Меблеві Технології” Андрій Завальнюк оголосить переможців – учасників вересневої виставки Maison et Objet 2018

17 20

Виступи парнерів- учасників екосистеми дизайну. 

18 00

Для учасників проектів цього року буде оголошено таймінг виконання проекту  – дед-лайни подачі матеріалів, вимоги до підготовки

19 30 

Додаткові питання до Організатора та Партнерів